Powered By Blogger

31.10.12

Πάγκαλος: Ο ατάλαντος Αρβανίτης έπρεπε να το βουλώσει...

 
Πάγκαλος: Ο ατάλαντος Αρβανίτης έπρεπε να το βουλώσει

Επίθεση κατά του Κώστα Αρβανίτη εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος λέγοντας ότι ο δημοσιογράφος θα έπρεπε να το βουλώσει και να μην συκοφαντήσει τον υπουργό Δημόσιας Τάξης.
Ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ανέφερε συγκεκριμένα ότι ο δημοσιογράφος «ήθελε να πει κάτι εναντίον του υπουργού Δημόσιας Τάξης. Όφειλε ο Υπουργός ή κάποιος από την Αστυνομία να έχει και αυτός το λόγο στην εκπομπή. Εάν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, να μη μιλήσει. Να το βουλώσει! Αλλά δεν το βούλωσε. Έκανε το κομματικό του καθήκον, συκοφάντησε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, συκοφάντησε την Αστυνομία και εξύμνησε τους διαδηλωτές, γιατί όλοι οι διαδηλωτές έχουν πάντα δίκιο».
«Κακώς είναι στην τηλεόραση κατ' αρχήν. Είναι ένας δημοσιογράφος χωρίς ταλέντο, η εκπομπή του δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Ποια ήταν η θεαματικότητα αυτής της εκπομπής; 1,7 %;» αναρωτήθηκε ο κ. Πάγκαλος προσθέτοντας μάλιστα ότι δεν έχει πάει ποτέ στην εκπομπή του καθώς δεν έχει διάθεση να συνομιλήσει με έναν «φανατικό και στρατευμένο» δημοσιογράφο.
«Ο δημοσιογράφος δεν έχει το δικαίωμα να λέει ζήτω η Guardian, κάτω ο Έλληνας υπουργός, να παραιτηθεί, εκτός αν είναι στρατευμένος» δήλωσε επίσης ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσθέτοντας ότι «στο ερώτημα αν ο δημοσιογράφος μπορεί να είναι στρατευμένος στην δημόσια τηλεόραση, απαντάω όχι, διότι στην δημόσια τηλεόραση πληρώνουμε όλοι».
Τέλος σχετικά με το κόψιμο της εκπομπής ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι «η απόλυση είναι θέμα εκτίμησης της διοίκησης. Κι εγώ θα προτιμούσα να τον έχει επιπλήξει, για να μη τον κάνουμε και ήρωα».
Πηγή: Πάγκαλος: Ο ατάλαντος Αρβανίτης έπρεπε να το βουλώσει - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου