Powered By Blogger

28.11.12

Έλληνας βλάκας με 7 γράμματα...

 
Έλληνας βλάκας με 7 γράμματα

Εκτός τόπου και χρόνου, όπως ακριβώς δηλαδή μας έχει συνηθίσει, εμφανίστηκε χτες ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Αντώνης Gottfrid Σάμαρσον, κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος προς τον ελληνικό λαό σχετικά με τις αποφάσεις του eurogroup.
Σε μια παράσταση που ευτυχώς δεν κράτησε πολύ, ο Σάμαρσον, άρτι αφιχθείς από τον πλανήτη Σείριο που ζει τους τελευταίους μήνες, αναφέρθηκε στον προσωπικό του θρίαμβο στις διαπραγματεύσεις του με τους εραστές, συγνώμη δανειστές μας και επανεπιβιβάσθηκε στο διαστημόπλοιο του.
Ας δούμε τις σημαντικότερες δηλώσεις του:
"Κλείσαμε μια περίοδο αναξιοπιστίας". Συγχαρητήρια, όταν συμπληρωθεί χρόνος να κάνετε και επέτειο.
"Καταφέραμε να διασφαλίσουμε την παραμονή μας στο ευρώ" Νόμισα αυτός ο κίνδυνος αποσοβήθηκε με τη μη εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ
"Η συμφωνία που επιτεύχθηκε χθες εξασφαλίζει χρηματοδότηση". Ότι εξασφαλίζει, εξασφαλίζει. Απλά δεν είναι για μας
"Από αυτά 7 δισ. θα πάνε άμεσα στην οικονομία με πληρωμές για το έλλειμμα" 3.5 δις θα πάνε Αντωνάκη και το 70-80% σε πληρωμές ξένων εταιριών. Γιατί δε διάβασες σήμερα;
"Επιβραβεύονται οι θυσίες του ελληνικού λαού". Ε όχι και θυσίες, επειδή 1 στους 3 είναι άνεργος, 3000 Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει και το 50% ζει στο όριο της φτώχειας; Υπερβολικό σε βρίσκω. Και για πες, με τι επιβραβευτήκαμε; Α ναι, αξιοπιστία ότι θα τους πληρώσουμε.
"Το πετύχαμε όλοι μαζί. Όλοι οι Έλληνες και τα κόμματα που στήριξαν την κυβέρνηση" Γαμώτο, τέτοια μεγάλη επιτυχία και να μην είμαι μέρος της..
"Τη διαπραγμάτευση την κάνεις και την κερδίζεις". Εγώ ναι. Εσύ δεν την κάνεις καθόλου, οπότε δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα.
"Δεν την μπερδεύεις με τα εσωκομματικά σου παιχνίδια" Ααα.. εκεί θα σου δώσω δίκιο. Εσείς εσωκομματικά παιχνίδια δεν παίζετε. Όποιος διαφωνεί, τον διαγράφετε και τελειώνει το θέμα εκεί. Σοβαροί άνθρωποι είμαστε.
"Πετύχαμε την επιμήκυνση, μειώσαμε τα επιτόκια, ωστόσο έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά". Ναι κάτι άκουσα πως θα πάρετε νέα μέτρα, αλλά ξέρεις εγώ δεν τα πιστεύω αυτά. Αφού είπες ότι εκείνα, ήταν τα τελευταία μέτρα. Μετά πήρατε κι άλλα βέβαια, γιατί σας πίεσαν, μετά είπες πάλι ότι η ελληνική οικονομία δεν αντέχει άλλες περικοπές, μετά ξαναπήρατε μέτρα, αλλά εντάξει. Είναι αυτό με την αναξιοπιστία που άλλαξε τώρα και σου έχω εμπιστοσύνη.
"Όλοι οι Έλληνες έχουν καλό να δουν από την χθεσινή επιτυχία". Εγώ θα δω από την αρχή τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πάντως, ένεκα Hobbit
"Το κίνημα των μεταρρυθμίσεων τώρα δυναμώνει". Τώρα τώρα, ή γενικά αυτή την περίοδο; Γιατί έχω απλώσει μπουγάδα.
"Για μια Ελλάδα σύγχρονη". Πιο σύγχρονη από τα 50 Mbps του ΟΤΕ; Δε νομίζω.
"Δεν είναι εύκολο αλλά μαζί θα τα καταφέρουμε. Εμείς οι Έλληνες, είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα". Αυτές τις μαλακίες λες και το εκμεταλλεύονται.
Πηγή: Έλληνας βλάκας με 7 γράμματα - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου